2024-04-24 11:00:00 | Kategori: Avis

 
Maj-Britt Kjær Sørensen, Vestbjerg IF – ny næstformand i DGI Nordjylland

VESTBJERG: På årsmødet i DGI Nordjylland sidste onsdag blev Maj-Britt Kjær Sørensen fra Vestbjerg IF valgt som ny næstformand.
Maj-Britt Kjær Sørensen er et velkendt ansigt i Vestbjerg IF, hvor hun er aktiv som medlem af bestyrelsen og som formand for Vestbjerg Volleyball. 
Ligeledes sidder hun i bestyrelsen for Aalborg Volley.
Efter valget sagde Maj-Britt Kjær Sørensen, at hun glæder sig til at arbejde i en ny rolle som næstformand i DGI Nordjyllands bestyrelse.
- Det er en meget vigtig opgave og rolle, som jeg går til med stor ydmyghed, men også med meget stor energi og målrettethed. 
- Der skal især være fokus på fortsat skal søge politisk indflydelse. Derfor har vi i bestyrelsen senest iværksat en fælles målrettet indsats for at komme tættere på de frivillige og foreningerne. 
- Vores dygtige medarbejdere i DGI har i den grad 'fingeren på pulsen' i forhold til de udfordringer og potentialer, som foreningerne oplever rundt omkring, Men som bestyrelse har vi et andet perspektiv. Vi kan og skal arbejde for vores medlemmers interesser fra en anden vinkel - og med andre værktøjer. 
- For at kunne gøre det bedst muligt, er vi nødt til at have et bredt, men samtidig indgående, kendskab til de begrænsninger og muligheder, som foreningerne står overfor.
- Derfor arbejder vi hårdt og fokuseret på at komme i tæt og ærlig dialog med vores medlemmer. Vi skal - lidt populært sagt have 'jord under neglene'. Det arbejde ligger mit hjerte særligt nært - og jeg ser meget frem til at kunne lægge endnu mere tyngde her, siger Maj Britt Kjær Sørensen.
Den nye nordjyske DGI-bestyrelse har dybe rødder i foreningslivet og består udover næstformand Maj Britt Kjær Sørensen af Andreas Ingerslev Larsen, Hjallerup - Carina Bæk, Vrå - Katrine Balslev, Ålbæk (Suppleant) Ole Jørgensen, Koldby - Benny Hansen, Løgstør (Formand) - Thomas Østergaard, Aalborg Torsten Topbjerg, Støvring og
Lene Aalestrup, Støvring 

ea


Læs tidligere artikel fra Vestbjerg ...

  
  

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

HAR DU IKKE MODTAGET
VODSKOV AVIS
SENEST TORSDAG KL. 19.00

så send en mail til
reklamation@dnmh.dk

Privatlivspolitik

 


Så godt dækker Vodskov Avis: